Nieuws 2021-10-01T06:43:31+00:00

Onze laatste nieuwtjes

PCR testen die nodig zijn om op REIS te gaan, worden NIET in onze praktijk afgenomen.

Wij sturen u vriendelijk door naar AKL te Lier, CMA te Herentals, Somedi te Heist o/d Berg of BrusselsAirport te Brussel.

Verlofperiode

 

Dr. Coenen is afwezig van donderdag 30 december 2021 t.e.m. woensdag 5 januari 2022.

Dr. Cools is afwezig op vrijdag 24 december 2021.

Dr. Dickens is afwezig van woensdag 29 december 2021 t.e.m. vrijdag 31 december 2021.

Oh wat zijn we fier met ons nieuw wonder hier! 

 PROFICIAT DR COOLS

 

 

Op het nieuwe jaar en een goede gezondheid!

Beste,
Met grote vreugde melden wij u de opening van Groepspraktijk Atlas.
Eindelijk is het zo ver. Na 10 jaar vriendschap, 9 jaar studies, 3 jaar dromen en 1 jaar hard werken achter de schermen kunnen we op heden jullie verder helpen in onze eigen multidisciplinaire groepspraktijk.

We hopen om samen met jullie te kunnen streven naar goede geneeskunde, dewelke onderbouwd is door wetenschappelijk onderzoek, eenduidige communicatie, gezamenlijke beslissingen en waarin u als patiënt centraal staat.

Hedendaagse geneeskunde bestaat uit verschillende takken met veel subspecialiteiten.  Samenwerkingen tussen verschillende disciplines en zorgverleners rond één patiënt betekent vaak een grote meerwaarde. Wij willen graag het totaalbeeld van de patiënt behouden en jullie in deze groeiende medische wereld begeleiden en bijstaan als huisarts. Hierlangs trachten wij ook in onze eigen praktijk een uitgebreid zorgaanbod te creëren.  

Axelle Nauwelaerts is onze eerste collega. Axelle is een logopediste en meer nog gespecialiseerd in kinderlogopedie. Het team zal de komende jaren blijven groeien, zo kijken wij al uit naar de winter van 2018, want dan vervoegt dokter Charlotte Dickens het team.

Wij staan klaar voor jullie.

Op een gezond 2018!

Julie & Charlotte
—–oprichters Groepspraktijk Atlas