Groepspraktijk ATLAS

Over ons

Onze huisartsenpraktijk in hartje Berlaar (Heikant) bestaat uit drie vaste huisartsen, uitgebreid door twee huisartsen in opleiding, verpleegkundigen en verschillende andere paramedici zoals een diëtiste, rookstopbegeleider, enz…

Ons team

Vanwaar de naam "ATLAS"?

De naam Atlas komt verder van het Oudgrieks en betekent dragen en ondersteunen. Dat is ons hoofddoel als huisartsen, u te begeleiden bij al uw medische vragen en problemen.

Wist u dat de Atlas de eerste wervel is van onze wervelzuil? Hij ondersteunt het hoofd.

Waarvoor wij staan

Onze belofte aan u

In een groeiende wereld van digitalisering en instant-informatie, trachten wij met u een persoonlijke en duurzame arts-patiëntrelatie op te bouwen. Waarin we onze beleid afstemmen op jullie persoonlijke noden.

Als professional willen wij garant staan voor kwaliteit van zorg. Ons beleid is gebaseerd op wetenschappelijke richtlijnen, nationaal en internationaal, rekening houdende met kosten-batenanalyses. Bovendien staat de geneeskunde niet stil. Om steeds opnieuw de beste zorgen te kunnen bieden, zullen wij ons als team steeds blijven bijscholen. Samen streven we naar een open en eenduidige communicatie, een correcte opvolging en een nauwgezette begeleiding.

Samen bouwen we aan uw gezondheid

Bereikbaarheid

Aarschotsebaan 95, 2590 Berlaar
Routebeschrijving

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar elke werkdag van 8:00u tot 16:00u. Op woensdag tot 12:00u. Nadien zijn wij tot 19u bereikbaar voor medisch urgente zaken.

Er zijn parkeerplaatsen voor het gebouw en op het Kardinaal Cardijnplein. Vergeet zeker niet uw parkeerschijf te leggen waar nodig.

Wachtdienst

Bel steeds eerst naar uw huisarts voor u de wachtdienst contacteert. In levensbedreigende situaties belt u rechtstreeks naar het noodnummer 112.

De wachtdienst werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar via het nummer 1733.

Huisartsenwachtpost regio Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen & Ranst
Transvaalstraat 42, 2500 Lier
Huisartsenwachtpost regio Heist
Mechelsesteenweg 70, 2220 Heist-op-den-Berg

Weekwacht van18:00 – 08:00
Weekendwacht vanaf vrij 19:00 – ma 08:00 en op feestdagen