An Van Eylen

Verpleegkundige

In 2011 studeerde ik af als verpleegkundige. Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan als verpleegkundige binnen de ouderenzorg. In 2017 behaalde ik mijn diploma diabeteseducator. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen groepspraktijk Atlas.

U kan bij mij terecht voor diverse verpleegkundige taken zoals een bloedafname, Inspuitingen en vaccinaties, wondzorg en hechtingen verwijderen, wratjes bevriezen, verwijderen van oorstoppen,…

Dit steeds op voorschrift van uw huisarts en onder toezicht van de arts. Als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk vind ik het zeer fijn om mensen te helpen en vooral om ‘zorg op maat’ te bieden. Ik beschouw mijn empathie en geduld als de grootste troeven om mijn job goed te kunnen uitoefenen.

An - Verpleegkundige - Berlaar-Heikant

Samen bouwen we aan uw gezondheid

Bereikbaarheid

Aarschotsebaan 95, 2590 Berlaar
Routebeschrijving

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar elke werkdag van 8:00u tot 16:00u. Op woensdag tot 12:00u. Nadien zijn wij tot 19u bereikbaar voor medisch urgente zaken.

Er zijn parkeerplaatsen voor het gebouw en op het Kardinaal Cardijnplein. Vergeet zeker niet uw parkeerschijf te leggen waar nodig.

Wachtdienst

Bel steeds eerst naar uw huisarts voor u de wachtdienst contacteert. In levensbedreigende situaties belt u rechtstreeks naar het noodnummer 112.

De wachtdienst werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar via het nummer 1733.

Huisartsenwachtpost regio Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen & Ranst
Transvaalstraat 42, 2500 Lier
Huisartsenwachtpost regio Heist
Mechelsesteenweg 70, 2220 Heist-op-den-Berg

Weekwacht van18:00 – 08:00
Weekendwacht vanaf vrij 19:00 – ma 08:00 en op feestdagen