Evelien Van Gorp

Diëtiste

Reeds van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding. Lekker eten en een gezonde levensstijl stonden steeds centraal. Verder sprak ook de gezondheidssector mij enorm aan. Mensen helpen en het daaruitvloeiende sociaal contact zijn voor mij van groot belang.

Vanuit deze interesses ben ik dan ook aan mijn opleiding Voedings- en dieetkunde gestart. Dit aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Na het opdoen van zowel wetenschappelijke kennis als praktijkervaring tijdens mijn stages, studeerde ik in 2017 af als gediplomeerd diëtiste.

Hierna ging ik me verder verdiepen en behaalde ik mijn postgraduaat diabeteseducator aan de Thomas More Hogeschool te Lier.

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en volgt daarom regelmatig bijscholingen op vlak van gezondheid, voeding en beweging.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en de Diabetesliga.

Evelien Van Gorp - Diëtiste - Berlaar-Heikant

Samen bouwen we aan uw gezondheid

Bereikbaarheid

Aarschotsebaan 95, 2590 Berlaar
Routebeschrijving

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar elke werkdag van 8:00u tot 16:00u. Op woensdag tot 12:00u. Nadien zijn wij tot 19u bereikbaar voor medisch urgente zaken.

Er zijn parkeerplaatsen voor het gebouw en op het Kardinaal Cardijnplein. Vergeet zeker niet uw parkeerschijf te leggen waar nodig.

Wachtdienst

Bel steeds eerst naar uw huisarts voor u de wachtdienst contacteert. In levensbedreigende situaties belt u rechtstreeks naar het noodnummer 112.

De wachtdienst werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar via het nummer 1733.

Huisartsenwachtpost regio Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen & Ranst
Transvaalstraat 42, 2500 Lier
Huisartsenwachtpost regio Heist
Mechelsesteenweg 70, 2220 Heist-op-den-Berg

Weekwacht van18:00 – 08:00
Weekendwacht vanaf vrij 19:00 – ma 08:00 en op feestdagen