Maroussia Snelders

Loopbaancoach

Maroussia studeerde in 2001 af aan de Karel De Grote Hogeschool als bachelor maatschappelijk werk. Ze startte haar carrière op de dienst patiëntenbegeleiding van het AZ Monica te Deurne. Nadien werkte ze als ambulante begeleidster voor personen met een mentale beperking bij Flegado. Later werd ze diensthoofd van de sociale dienst van VNZ, nog later bij het ACV.

Maroussia is een heel gedreven, eerlijk en rechtuit persoon. Ze houdt van een praktische aanpak en kan mensen coachen en motiveren om in hun kracht te staan. Ze weet wat het is om te herstellen van een burn-out. Door de uitmuntende begeleiding die ze tijdens haar herstel gekregen heeft, staat ze nu nog sterker als coach.

Zij biedt loopbaancoaching aan op maat van de cliënt. Thema’s als burn-out, stress op het werk, perfectionisme, … kunnen allemaal aan bod komen. Tevens wordt er sterk gekeken naar uw eigen waarden en normen, uw krachten en mogelijkheden. Samen met u gaat Maroussia op stap doorheen het traject. Ze staat naast u op momenten dat u het nodig heeft. Naast loopbaancoaching biedt ze ook stress en burnout coaching en verlies en rouwcoaching en het pure maatschappelijk werk aan.

Zij heeft raadpleging op dinsdagvoormiddag de ene week, op dinsdagavond de andere week. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan haar ook bereiken via mail of via haar website.

Maroussia Snelders - Loopbaancoach Berlaar-Heikant

Samen bouwen we aan uw gezondheid

Bereikbaarheid

Aarschotsebaan 95, 2590 Berlaar
Routebeschrijving

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar elke werkdag van 8:00u tot 16:00u. Op woensdag tot 12:00u. Nadien zijn wij tot 19u bereikbaar voor medisch urgente zaken.

Er zijn parkeerplaatsen voor het gebouw en op het Kardinaal Cardijnplein. Vergeet zeker niet uw parkeerschijf te leggen waar nodig.

Wachtdienst

Bel steeds eerst naar uw huisarts voor u de wachtdienst contacteert. In levensbedreigende situaties belt u rechtstreeks naar het noodnummer 112.

De wachtdienst werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar via het nummer 1733.

Huisartsenwachtpost regio Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen & Ranst
Transvaalstraat 42, 2500 Lier
Huisartsenwachtpost regio Heist
Mechelsesteenweg 70, 2220 Heist-op-den-Berg

Weekwacht van18:00 – 08:00
Weekendwacht vanaf vrij 19:00 – ma 08:00 en op feestdagen