Team 2023-03-09T13:07:15+00:00

Team

We stellen u graag ons jong en dynamisch team voor. (Hoe het allemaal begon).
Van links naar rechts: logopediste Axelle Nauwelaerts en Huisarts Julie Cools.

Ons Team:

Huisartsen: Dokter Marie Coenen , Dokter Julie Cools en Dokter Dr. Beckers Paul.

Praktijkassistente: Karen Vanderstraeten (verpleegkundige) en Pascale Leys.

Logopediste: Axelle Nauwelaerts.

Diëtiste: Evelien Van Gorp.

Maak kennis

In 2008 startte ik mijn studies geneeskunde aan de universiteit van Hasselt. Drie mooie jaren werden afgesloten met een buitenlandse stage naar India samen met Dr. Dickens. We leefden er zes weken lang tussen de lokale inwoners en waren werkzaam als vrijwilligers in een ruraal hospitaaltje. Hier hebben we elkaar doorgrond als vriendinnen, maar ook als collega’s. Een boeiende reis, waar we nog graag op terugblikken. Ik rondde vervolgens mijn Masteropleiding af aan de KULeuven. Wederom gebeten door de internationale samenwerking met artsen en diverse culturen, deed ik één van mijn stages in het buitenland. Ditmaal niet in ontwikkelingsgebied, maar wel binnen Europa, meer bepaald in Malta.

Mijn keuze voor huisartsengeneeskunde was een zeer bewuste. Zo krijg je als huisarts de kans om vanuit een wetenschappelijk kader, zeer betrokken te zijn bij de patiënt. Bovendien sluiten de vele facetten die de huisartsengeneeskunde rijk is, nauw aan bij mijn brede interesse in de geneeskunde en mijn persoonlijke waarden.

Bijzondere interesses, bijkomende stages of behaalde credits : Kinder- en zuigelingenzorg (Kind en Gezin) / kinderpsychiatrie / zwangerschapsopvolging / tropische geneeskunde / elektrocardiografie / palliatieve zorg / dermatologie / kleine heelkunde.

MAAK ONLINE AFSPRAAK
MAAK ONLINE AFSPRAAK
MAAK ONLINE AFSPRAAK

Als logopediste richt ik mij op het onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren met spraak-, taal- en leerproblemen en oro-myofunctionele moeilijkheden (afwijkende mondgewoonten).
Ik ben reeds enkele jaren werkzaam als zelfstandige logopediste in Berlaar alsook in een multidisciplinaire groepspraktijk in Edegem.

Er wordt gestart met een intakegesprek waarbij de moeilijkheden en de factoren die de problemen versterken worden nagegaan. Tijdens dit eerste gesprek krijgt u ook praktische informatie over het onderzoek, de terugbetalingsmogelijkheden en logopedische therapie.

Daarna wordt er een logopedisch onderzoek afgenomen om de problematiek gedetailleerd in kaart te brengen. Na het onderzoek wordt een verslag opgemaakt waarin de resultaten worden beschreven en een specifiek handelingsplan wordt voorgesteld.

Elke aanmelding wordt met de nodige zorg en aandacht behandeld. Het welbevinden van het kind staat altijd centraal.

MAAK ONLINE AFSPRAAK
MAAK ONLINE AFSPRAAK